Події

Із початку осіннього призову понад 1,5 тис. строковиків Сухопутних військ підписали контракт із ЗСУ

 У рамках осінньої призовної кампанії, станом на 21 листопада, понад 1,5 тис. військовослужбовців строкової служби Сухопутних військ ЗСУ підписали професійні контракти.

"Із 6,3 тис. громадян України, які проходять строкову військову службу у Сухопутних військах Збройних сил України, 1566 підписали професійні контракти та стали контрактниками", - повідомляє прес-служба командування Сухопутних військ ЗСУ на своїй сторінці у Facebook.

Зазначається, що це близько 25% від загальної кількості строковиків, тобто, кожен четвертий військовослужбовець строкової служби вирішує пов'язати своє майбутнє з військовою службою.

"Такі цифри наочно свідчать про те, що професія захисника вітчизни є престижною серед української молоді", - зазначено у повідомленні.

Як повідомлялося, терміни проведення осіннього призову в Україні - з 1 жовтня до 31 грудня 2019 року. Обсяг призову - 15 тисяч 200 осіб, із них 9 тисяч - Збройні сили України, 4400 - Нацгвардія України, Держприкордонслужба - 1 тисяча осіб, Державна спеціальна служба транспорту - 800 осіб.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ