Події

Бойовики 11 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військовослужбовці не постраждали

Незаконні збройні формування 11 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, українські військовослужбовці не постраждали, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"19 листопада збройні формування Російської Федерації 11 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції підрозділів об'єднаних сил із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, озброєння БМП, гранатометів різних систем і стрілецької зброї, з крупнокаліберними кулеметами включно ... Втрат в результаті обстрілів серед особового складу об'єднаних сил не було", - йдеться в повідомленні, на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Фейсбук у середу вранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики здійснили 5 обстрілів: двічі у Водяного - з мінометів калібру 82 мм, знарядь БМП-1, ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів; неподалік Старогнатівки - з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї; поблизу Березового - з СПГ і великокаліберних кулеметів; у Гнутового - з автоматичних гранатометів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" обстрілу піддалися наступні населенні пункти: Кримське, Південне, Залізне, Луганське, Кондрашевська Нова.

"З початку цієї поточної доби російські окупаційні війська один раз порушили режим припинення вогню. Противник з гармат БМП-1 і великокаліберних кулеметів, обстріляв наші позиції в районі Березового. Втрат немає", - підсумували в штабі ООС.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ