Події

Бойовики два дні поспіль обстрілюють українські позиції неподалік ділянки розведення сил біля Богданівки

Бойовики продовжують здійснювати провокації щодо зриву процесу розведення сил і засобів у районі ділянки розведення №3 н. п. Богданівка-Петрівське (Донецька область), повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил.

"У районі ділянки розведення №3 поблизу населених пунктів Богданівка і Петрівське в Донецькій області, збройні формування Російської Федерації дві доби поспіль ведуть вогонь по позиціях Об'єднаних сил неподалік меж вищезазначеної ділянки", - йдеться в повідомленні.

Так, у п'ятницю, 15 листопада, противник вів вогонь з великокаліберного кулемета по українських позиціях в районі н.п. Новогнатівка. Вранці 16 листопада упродовж півгодини бойовики стріляли з мінометів калібру 82-мм і великокаліберних кулеметів по укріпленнях Об'єднаних сил неподалік н.п. Старогнатівка. Вогонь вівся з напрямку Петрівського.

"Ворог, ведучи вогонь з правого і лівого флангу за межами ділянки розведення, провокує нас на вогонь і розраховує зафіксувати обстріл у межах ділянки №3. Надалі російська сторона планує використовувати ці матеріали для звинувачень України на світовій арені у порушенні мирного процесу", - зазначили в ООС.

Як повідомлялося, 11 листопада, завершилася практична фаза розведення сил і засобів сторін на ділянці розведення №3 в районі н. п. Богданівка і Петрівське Донецької області.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ