Події

Секретар РНБО Данілов привітав працівників ЗМІ з професійним святом

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данілов привітав працівників телебачення, радіо та зв'язку з професійним святом.

"Вітаю з професійним святом! Українські телевізійники та радійники завжди на інформаційній передовій, завжди зі свіжими і актуальними новинами про життя країни і світу. Дякуємо вам за вашу цілодобову працю, за ваші творчість і наснагу", - повідомляється на сайті РНБО.

Він висловив подяку всім працівникам радіо, телебачення і зв'язку за роботу і зазначив, що "вона особливо важлива в умовах гібридної війни проти України", коли проти держави застосовуються тонни інформаційної брехні і дезінформації.

"У сучасному глобалізованому світі інформація, яка не обмежена державними кордонами і миттєво розповсюджується, стає чи не найголовнішим ресурсом, здатним докорінно змінити людину і світ. Ваша нелегка місія - протидіяти інформаційній експансії, доносити правду про події українцям і всьому світу. Дякуємо всім працівникам радіо, телебачення та зв'язку за роботу!", - резюмував Данілов.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ