Події

Бойовики 18 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранено одного військовослужбовця

За минулу добу незаконні збройні формування 18 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, поранений один український військовослужбовець, повідомляє прес-центр штабу операції об'єднаних сил.

"9 листопада озброєні формування Російської Федерації 18 разів порушили режим припинення вогню ... Поранений один військовослужбовець об'єднаних сил", - йдеться в повідомленні на сторінці штабу ООС в соцмережі Facebook у неділю вранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог здійснив 14 обстрілів. Зокрема, чотири рази поблизу Водяного - з мінометів калібру 120 мм, знарядь БМП-1, гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів, двічі біля Невельського - з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї, тричі у Красногорівки - з СПГ і великокаліберних кулеметів, неподалік Талаківки - з озброєння БМП-1, автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї, у Березової - з ручних протитанкових гранатометів, навколо Пісків - з мінометів калібру 82 мм, поблизу Гнутового - і з мінометів калібру 120 мм, СПГ, РПГ і стрілецької зброї, у Павлополя - з станкових і ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів.

Чотири обстріли бойовики здійснили в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ". Зокрема, двічі у Майорська - з ручних протитанкових гранатометів і стрілецької зброї, неподалік Новолуганського і Кримського - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї.

У штабі ООС підкреслили, що з початку поточної доби, 10 листопада, незаконні збройні формування активності не виявляли. Втрат немає.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ