Події

Відкриття мосту в Станиці Луганській може відбутися раніше визначеного терміну

Заступник голови фракції "Слуга народу", радник секретаря РНБО України Максим Ткаченко прогнозує, що відкриття відновлюваного мосту в Станиці Луганській відбудеться раніше визначеної дати 27 листопада.

"Як мені здається, завершено все тут буде навіть раніше, ніж було заявлено. Було заявлено, що відкриття мосту відбудеться 27 листопада. Я думаю, що відкриття мосту відбудеться раніше", - повідомив він під час поїздки в понеділок до Станиці Луганської, розмістивши на своїй сторінці у Facebook відео про роботи з відновлення мосту.

Ткаченко зазначив, що роботи йдуть і задіяно велику кількість техніки.

"Не вірте ні в які рейки, в те, що пишуть і говорять, що щойно звідси йдуть представники влади, якісь гості, то тут завершуються всі роботи", - заявив він.

Як повідомлялося, президент України Володимир Зеленський 2 вересня оголосив про початок відновлення зруйнованого мосту в Станиці Луганській, після того як було розібрано блокпост на непідконтрольній українським військовим частині переправи.

Відновлення мосту є частиною міжнародних зобов'язань України для поліпшення гуманітарної ситуації на лінії розмежування.

Згідно з графіком, до 11 жовтня 2019 року планувалося встановити тимчасову (обхідну) переправу, а до 27 листопада - відкрити основний міст.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ