Події

У Львові налякані вибухом коні знесли лавку, постраждали двоє людей

У суботу ввечері в центрі Львова коні, злякавшись вибуху піротехніки, вибігли з каретою на тротуар і знесли лавку з людьми, постраждали двоє людей, повідомило видання ZAXID.NET.

"У суботу ввечері, 2 листопада, на проспекті Свободи налякані вибухом петарди коні, винесли прогулянкову туристичну карету на пішохідну частину проспекту і знесли лавку, де сиділа 15-річна дівчинка ... за попередніми даними, постраждали двоє людей", - йдеться в повідомленні на сайті видання в суботу ввечері.

Інцидент стався приблизно о 18:30. Очевидці повідомили поліцейських, що хтось із перехожих запустив салюти або петарди і злякав коней, які були упряжені в прогулянкову карету. Коні вибігли на тротуар і знесли лавку.

За попередніми даними патрульних, у результаті інциденту постраждали двоє людей. Зокрема, у 15-річної дівчини, яка сиділа на лавці, відкритий перелом ноги. Вона була госпіталізована. Другий потерпілий, ймовірно, є фірманом карети.

За даними депутата Львівської міськради Ігоря Зінкевича, на місце викликали ветеринара, який повинен оглянути потерпілого коня. На місці присутні представники ДСНС.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ