Події

Трамп поїхав з Нью-Йорка через погане ставлення місцевої влади

Президент США Дональд Трамп заявив, що поміняв реєстрацію з Нью-Йорка на Палм-Біч (штат Флорида) через високі податки і погане ставлення місцевої влади.

"1600, Пенсільванія-авеню, Білий дім, - це місце, яке я полюбив і залишуся тут, сподіваюся, ще на 5 років (...), але моя сім'я і я зробимо Палм-Біч (штат Флорида) місцем нашого постійного проживання", - написав Трамп у своєму Твіттері.

Разом з тим президент поскаржився, що хоча він платить мільйони доларів міських, державних і місцевих податків щороку, з ним "дуже погано поводилися політичні лідери як міста, так і штату (Нью-Йорк - ІФ)." Мало з ким поводилися гірше" , - додав він.

За його словами, він завжди буде поруч, щоб допомогти Нью-Йорку і його "великим людям". Трамп також зізнався, що йому важко далося це рішення.

У відповідь на повідомлення про переїзд Трампа, губернатор Нью-Йорка Ендрю Куомо написав у своєму Твіттері: "Скатертиною дорога. (...) Він весь твій, Флоридо". Куомо також висловив сумнів у тому, що Трамп справно платив податки в бюджет міста і штату.

У четвер, 31 жовтня, газета New York Times повідомила, що в кінці вересня президент США подав "декларацію про місце проживання", заявивши, що його постійним місцем проживання буде маєток Мар-а-Лаго в Палм-Біч. Людина, близька до президента, повідомила виданню, що основною причиною зміни прописки Трампа стали податки.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ