Події

Поліцейські провели комплексне відпрацювання Костянтинівки

За наказом командувача об'єднаних сил правоохоронці провели оперативно-профілактичне відпрацювання міста Костянтинівки в Донецькій області, повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил.

"Понад 170 співробітників Національної поліції України зі складу ООС, апарату ГУ Нацполіції в Донецькій області та патрульної поліції були задіяні для проведення спецзаходів у піших та автомобільних патрулях", - йдеться в оприлюдненому в четвер на сторінці прес-центру в соцмережі Facebook повідомленні.

Згідно з інформацією, ці заходи спрямовані на стабілізацію криміногенної ситуації в населеному пункті, посилення охорони громадського порядку та безпеки громадян, запобігання незаконному обігу зброї, наркотичних речовин, а також недопущення можливих проявів тероризму.

"Під час проведення профілактичних заходів виявлено два факти порушення законодавства, пов'язані з незаконним зберіганням зброї, та п’ять фактів вилучення наркотичних засобів, за якими відкрито кримінальні провадження. Поліцейські вилучили нарізну гвинтівку ТОЗ та патрони армійського зразка", - йдеться в повідомленні.

Задокументовано також факт порушення порядку здійснення операцій з брухтом. Розкрито кримінальний злочин за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України - правопорушника затримано на місці злочину.

Окрім цього, виявлено особу, причетну до незаконних збройних формувань. Місцевий житель у 2014 році сприяв побудові блокпоста бойовиків в Краматорську.

Задокументовано діяльність чотирьох закладів, в яких незаконно працюють зали гральних автоматів.

Під час рейду торговельними об'єктами правоохоронці виявили десять фактів відсутності ліцензії на продаж лікеро-горілчаної продукції і тютюнових виробів. За цими фактами складено відповідні протоколи.

"Затримано три особи за порушення міграційного законодавства. Зазначених осіб доставили в міграційну службу, складено протоколи за ст. 203 та 205 КпАП України та підготовлено три подання про примусове повернення вказаних громадян за межі України", - йдеться в повідомленні.

Окрім цього, виявлено 44 адміністративні правопорушення (у сфері дорожнього руху - 33, у сфері дозвільної системи - 5 (вилучено чотири одиниці мисливської зброї) та 6 у сфері громадського порядку).

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ