Події

За минулу добу загинув український військовий, троє поранених унаслідок 24 обстрілів бойовиків на Донбасі

За минулу добу незаконні збройні формування 24 рази обстріляли позиції Збройних сил України, в результаті обстрілу загинув український військовослужбовець, двоє отримали поранення і один - бойову травму, повідомив прес-центр Операції об'єднаних сил.

"22 жовтня збройні формування Російської Федерації і її найманці 24 рази порушили режим припинення вогню. В результаті обстрілу загинув один військовослужбовець зі складу об'єднаних сил, двоє - отримали поранення, а ще один - бойову травму", - йдеться в повідомленні на офіційній сторінці штабу ООС в соцмережі Facebook у середу вранці.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 10 обстрілів. Зокрема, тричі неподалік Павлополя - з гранатометів, великокаліберних кулеметів і ПТУР, поблизу Новотроїцького - з ручних протитанкових гранатометів, у Новоселівки Другої - з СПГ і великокаліберних кулеметів, двічі поблизу Водяного - з мінометів калібру 82 мм, станкових і автоматичних гранатометів і стрілецької зброї , у Пищевика - з автоматичних гранатометів, неподалік Красногорівки - з великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї, поблизу Мар'їнки - зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив 14 обстрілів. Зокрема, чотири рази неподалік Золотого - зі стрілецької зброї і гранатометів різних систем, тричі у Зайцевого - з мінометів калібру 82 мм, станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів, поблизу Південного - з великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї, двічі в районі Новолуганського - з мінометів калібру 82 мм і автоматичних гранатометів, двічі навколо Хутора Вільного - з підствольних і автоматичних гранатометів, неподалік Луганського - з великокаліберних кулеметів, у Новотошківського - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї.

"З початку цього періоду збройні формування Російської Федерації і її найманці 7 разів порушили режим припинення вогню. Втрат унаслідок ворожих обстрілів серед особового складу об'єднаних сил не зафіксовано", - додали в штабі.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив обстріли поблизу Водяного на Приазов'ї - з артилерії калібру 122 мм, двічі поблизу Пищевика і один раз неподалік Павлополя - зі станкових і ручних протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів, у Пісків - з РПГ, великокаліберних кулеметів і іншої стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" зафіксовано ворожі обстріли з автоматичних гранатометів неподалік Зайцевого з великокаліберних кулеметів і ручних протитанкових гранатометів у Луганського.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ