Події

У Києві з'явиться музей історії Труханового острова

 Київська влада вирішила створити музей історії Труханового острова, до створення експозиції залучать інвесторів.

"За попередньою інформацією, об'єкт інвестування включатиме приміщення музейної експозиції, інвентарну та вбиральні. У музейній експозиції історії Труханового острова буде представлено різні періоди історії: дореволюційний, передвоєнний і сучасний. Музейну експозицію буде сформовано з фотографій, знайдених артефактів і картографічних джерел, що розповідатимуть реальні цікаві історії, пов'язані з островом", - повідомляється на сайті КМДА.

Замовником реалізації проекту було обрано Центральний парк культури і відпочинку міста Києва. Комунальному підприємству "Київське інвестиційне агентство" доручено здійснити підготовку передінвестиційних робіт, а саме: розробку та узгодження орієнтовних техніко-економічних показників, можливих передпроектних пропозицій та отримання висновків за проектом.

Музей планують розташувати на території Труханового острова у Дніпровському районі столиці. Попередньо встановлено, що він буде мати орієнтовну площу 0,07 га і перебуватиме на обліку Центрального парку культури і відпочинку в столиці.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ