Події

Двоє поліцейських в Київській області сповіщені про підозру в тортурах

Слідчі Київського територіального управління Державного бюро розслідувань (ДБР) 18 жовтня сповістили про підозру у тортурах двох поліцейських Васильківського відділення поліції Головного управління Нацполіції в Київській області.

Як повідомив директор ДБР Роман Труба в Telegram-каналі, події відбулися в грудні минулого року.

"Людина на зупинці громадського транспорту почала суперечку з правоохоронцями. У відповідь вони застосували сльозогінний газ і почали бити людину прикладом автомата", - написав Труба.

Далі, за його інформацією, поліцейські наділи на чоловіка наручники, вивезли його в безлюдне місце у Васильківському районі, де продовжили бити. "Дійшло до того, що горе-поліцейські закрили людину в багажнику, вдаривши прикладом автомата по голові. Тривали всі ці знущання близько 4 годин", - зазначив директор ДБР.

Родичі розшукували чоловіка і звернулися в те саме Васильківське відділення поліції. А поліцейські повернули потерпілого саме туди, виписавши йому протоколи про адмінпорушення.

У висновку директор ДБР зазначив, що злочин хотіли приховати, відповідальності - уникнути. "Але не вийде", - написав Труба.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ