Події

При Мінветеранів створено Раду сімей загиблих військових

Міністр у справах ветеранів тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Оксана Коляда підписала наказ про створення постійного консультативно-дорадчого органу, Ради сімей загиблих військових.

Як повідомляє прес-служба Кабінету міністрів України, таким чином між Міністерством та представниками сімей загиблих встановлюється постійний зв'язок, забезпечується спільне обговорення нагальних тем, консультацій щодо тих чи інших дій, які будуть стосуватися сімей загиблих військових.

"У нас з самого початку діє Рада ветеранів при Мінветеранів. Її члени постійно з нами спілкуються, дають поради, акцентують увагу на тих чи інших проблемах, радять шляхи їх вирішення. Жодне рішення Мінветеранів не було прийнято без підтримки Ради ветеранів. Саме такого співробітництва і дієвості ми очікуємо тепер і від Ради сімей загиблих", - наводить слова Коляди прес-служба Кабміну.

Згідно з наказом, головою Ради призначено дружину загиблого українського військового Ірину Михнюк, яка повинна вибрати і запропонувати відомству інших членів Ради.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ