Події

Відновлено роботу всіх об'єктів у Станиці Луганській, "замінованих" анонімом

Роботу автостанції, стадіону, автозаправної станції та будівлі районної державної адміністрації у смт Станиця Луганська Луганської області відновлено після тригодинної перерви, спричиненої повідомленням про їх мінування, яке надійшло від невідомого, повідомляється на сторінці поліції Луганської області в соцмережі Facebook.

"Анонімне повідомлення про мінування об’єктів інфраструктури у Станиці Луганській не підтвердилось. Експерти-вибухотехніки разом зі спеціалістами кінологами обстежили усі зазначені у повідомленні об’єкти, підозрілих або небезпечних предметів, які могли б спричинити негативні наслідки, не виявлено. Роботу всіх об’єктів відновлено, КПВВ "Станиця Луганська" працює у штатному режимі", - йдеться у повідомленні.

Як зазначалося, повідомлення про мінування автостанції, стадіону, АЗС та райадміністрації у Станиці Луганській надійшло до поліції Луганської області. Для перевірки повідомлення на місце імовірного мінування прибули співробітники Головного управління Національної поліції області та рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій. Правоохоронці евакуювали співробітників і відвідувачів, а також взяли під охорону периметр навколо зазначених об'єктів.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ