Події

Слідчі РФ просять суд заочно заарештувати засновника девелоперської компанії Mos City Group Павла Фукса

Таганський районний суд Москви 11 жовтня вирішить питання про арешт бізнесмена, засновника девелоперської компанії Mos City Group Павла Фукса, обвинувачуваного у шахрайстві.

"У провадженні суду перебуває матеріал про обрання запобіжного заходу у вигляді взяття під варту заочно щодо Фукса Павла Яковича. Судове засідання призначено на 11 жовтня о 10:00", - повідомила "Інтерфаксу" прес-секретар суду Юлія Сухініна.

За даними суду, Фуксу пред'явлено обвинувачення в особливо великому розкраданні (ч. 4 ст. 159 КК РФ). Його оголошено у міжнародний розшук. У суді суть пред'явленого Фуксу обвинувачення не пояснили. Кримінальна справа перебуває у провадженні Слідчого управління МВС у Центральному адміністративному окрузі.

"Як громадянин України я не коментую публікації у російських ЗМІ", - заявив Павло Фукс у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна".

Як випливає з відкритих джерел, Mos City Group засновано у 2006 році у результаті злиття декількох компаній, що спеціалізуються на комплексному розвитку земельних територій. У портфелі компанії - більше ніж дюжина великих об'єктів у Москві, Московській області та Києві.

Останніми роками Фукс, уродженець Харкова, проживає в Україні. На початку вересня спільно з Ігорем Коломойським публічно відвідував форум "Ялтинська європейська стратегія" (YES), який відбувся у Києві.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ