Події

Держприкордонслужба розгортає в Ізмаїлі загін морської охорони

Регіональне управління морської охорони Державної прикордонної служби України розпочало заходи з розгортання Ізмаїльського загону морської охорони, повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

"Корабельно-катерний склад Ізмаїльського загону морської охорони складатиметься з бойових одиниць різних проектів, які максимально ефективно забезпечуватимуть виконання завдань з охорони державного кордону на річковій ділянці і в частині Чорного моря, які входять до зони відповідальності загону", - йдеться в повідомленні.

У відомстві поінформували, що Ізмаїльський загін морської охорони почне повноцінно функціонувати найближчим часом. Командиром загону призначено капітана 1-го рангу Олега Шикшу.

Зазначається, що в 2000 році Ізмаїльська окрема бригада прикордонних сторожових кораблів була розформована, її кораблі і катери увійшли до складу Одеського загону морської охорони. Потім було створено Ізмаїльський загін морської охорони, який існував до 2011 року і був розформований. У 2019 році Кабінет Міністрів України своїм розпорядженням знову створив Ізмаїльський загін морської охорони Держприкордонслужби.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ