Події

З початку доби суботи на Донбасі бойовики 17 разів обстрілювали українські позиції, без втрат

З початку доби суботи до вечора бойовики на Донбасі 17 разів порушили режим припинення вогню, українські військовослужбовці при цьому не постраждали, повідомляє прес-центр операції об'єднаних сил.

"Протягом поточної доби збройні формування Російської Федерації і її найманці 17 разів порушили режим припинення вогню ... Втрат внаслідок обстрілів з нашого боку не було", - йдеться в вечірньому зведенні, оприлюдненому на сторінці прес-центру ООС в соцмережі Facebook.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив 8 обстрілів позицій об'єднаних сил. Зокрема, двічі неподалік Мар'їнки у напрямку Трудовська - з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, двічі поблизу Лебединського у напрямку Саханки - зі станкового протитанкового гранатомета і стрілецької зброї, двічі поблизу Павлополя у напрямку Набережного - зі станкового протитанкового гранатомета і стрілецької зброї, двічі неподалік Водяного з напрямків Пікузи і Ужівки - з гранатометів різних систем.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив 9 обстрілів позицій об'єднаних сил. Зокрема, чотири рази поблизу Новолуганського у напрямку Доломітного - з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем і стрілецької зброї, неподалік Новотошківського у напрямку Голубовського - з мінометів калібру 82 мм і стрілецької зброї, поблизу станції Кондрашевської у напрямку Червоного Яру - з міномета калібру 82 мм, двічі неподалік Новгородського у напрямку Залізної Балки - з міномета 120 мм, а також з гранатометів різних систем і стрілецької зброї, поблизу Троїцького у напрямку Калинової - з мінометів калібру 120 мм і 82 мм.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ