Події

Кількість постраждалих у ДТП в Одеській області зросла до чотирьох осіб, рух на ділянці дороги ускладнений

Число постраждалих в ДТП в Одеській області збільшилася до чотирьох осіб, вони госпіталізовані, повідомив відділ комунікації поліції Одеської області.

"В результаті цієї події загинули дев'ять осіб, ще четверо госпіталізовані в медичні заклади, де їм надають допомогу", - розповів представник поліції (відео розміщено на сайті поліції Одеської області).

Попередня кваліфікація - 3 ч. ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб).

У поліції також повідомили, що на ділянці дороги, де сталася ДТП, між селами Нова Долина і Прилиманське, ускладнено рух транспорту, на місці працюють поліцейські, які з'ясовують обставини аварії і захищають безпеку дорожнього руху. Водіям рекомендується за можливості скористатися альтернативним шляхом.

Спочатку повідомлялося про дев'ять загиблих і двох травмованих в ДТП за участю рейсового мікроавтобуса і вантажівки, пізніше з'явилася інформація про трьох постраждалих.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ