Події

У лікарні Козятина госпіталізованими залишаються 22 дітей, які отруїлися в шкільній їдальні

У Козятинській лікарні Вінницької області, з попереднім діагнозом гострий гастроентероколіт, залишаються госпіталізованими 22 дітей, які отруїлися в шкільній їдальні, повідомили в Держслужбі України з надзвичайних ситуацій.

"Станом на 7:00 19 вересня в інфекційному відділенні Козятинської ЦРЛ із попереднім діагнозом гострий гастроентероколіт залишаються госпіталізованими 22 дітей, які вживали їжу в шкільній їдальні ЗОШ №2 м. Козятин", - йдеться в повідомленні на сторінці відомства в четвер уранці.

Упроваджується комплекс протиепідемічних заходів.

Як повідомлялося, 14 вересня в Козятинській школі через харчове отруєння до лікарні потрапили понад 20 осіб. Серед постраждалих діти і вчителі школи.

За попередньою інформацією правоохоронців, постраждалі отруїлися продуктами харчування в шкільній їдальні. Роботу закладу, який готував і доставляв їжу до школи, призупинили.

Поліція відкрила за фактом отруєння провадження за ч. 1 ст. 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ