Події

Екс-начальника управління Держгеокадастру на Харківщині підозрюють у хабарництві - прокуратура

Харківська місцева прокуратура №2 затвердила підозру колишньому начальнику одного з управлінь Головного управління Держгеокадастру в Харківській області у вимаганні неправомірної вигоди у великому розмірі.

"Його викрили в результаті негласних слідчих дій, які проводилися спільно зі співробітниками УСБУ в області та слідчими Новобаварського відділу поліції. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу", - повідомила прес-служба прокуратури Харківської області.

За інформацією відомства, в червні, коли підозрюваний іще був начальником управління ГУ Держгеокадастру в області, до нього звернувся знайомий підприємець, який хотів отримати дозвіл на розпаювання земель фермерського господарства.

За даними слідства, 62-річний чиновник пояснив заявнику, що така послуга не безкоштовна. Він написав на папірці, що кожен гектар коштуватиме $600. Чиновник описав процедуру, за якою подаються документи на розробку проекту землеустрою, і сказав, що після отримання очікуваного наказу підприємець має заплатити $15 тис.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ