Події

На Київщині фігурант кримінального провадження під час затримання закидав поліцейських гранатами

У вівторок в Київській області під час затримання молодої людини, яка підозрюється в нанесенні ножового поранення, зловмисник закидав гранатами оперативних працівників поліції Ірпінського райвідділу поліції, повідомляє прес-служба обласного главку поліції.

"Підозрюваний забарикадувався в будинку, чинив опір поліцейським, а потім кинув у їхній бік дві гранати і намагався втекти. На щастя, вони не спрацювали. Правоохоронці злагодженими і професійними діями знешкодили і затримали зловмисника", - йдеться в опублікованому у вівторок увечері на сторінці поліції Київської області в соцмережі Фейсбук повідомленні.

Зловмисника затримали. Під час невідкладного обшуку в будинку виявили та вилучили два боєприпаси, зброю, патрони і ніж, які відправлені на відповідні експертизи.

У прес-службі обласного главку поліції зазначили, що інцидент стався під час його затримання в зв'язку з обґрунтованими підозрами в скоєнні злочину, передбаченого ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Наразі поліція проводить слідчі дії для надання відповідної правової оцінки.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ