Події

У Мукачевому розпочне роботу окремий підрозділ патрульної поліції

Уже найближчим часом в Мукачеве (Закарпатська обл.) запрацює окремий підрозділ патрульної поліції при управлінні патрульної поліції в Закарпатській області з обслуговування міста і трас міжнародного значення, повідомив перший заступник начальника Департаменту Патрульної поліції України Олексій Білошицький, який анонсував початок набору до патрульної поліції в Мукачевому.

"Щоб полегшити службу і зробити її більш ефективною, створити зручні умови роботи для поліцейських, оптимізувати роботу патрульних і збільшити концентрацію екіпажів патрульної поліції в місті, оголошуємо набір патрульних, які будуть нести службу в місті Мукачеве", - цитує Білошицького прес-служба Нацполіції в п'ятницю.

Досі патрульні, які працювали в Мукачевому, заступали на зміну в Ужгороді, де базується управління патрульної поліції в Закарпатській області, і кожен день долали кілька десятків кілометрів, щоб дістатися місця патрулювання.

Білошицький подякував поліцейським, які щодня несуть службу і охороняють спокій і порядок на вулицях міста.

Зараз до території обслуговування закарпатських патрульних входять місто Чоп, відрізок траси М-06, дорожні станції "Нижні ворота" і "Велика Копаня", відрізок траси М-24 до КПП "Тиса" разом з відрізком траси Н-09 до дорожньої станції "Велика Копаня".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ