Події

ЦВК запустила новий сайт

Центральна виборча комісія 3 вересня запустила новий веб-сайт, який повністю замінить попередній, створений ще в 2004 році, і повинен стати основним каналом комунікацій Комісії, повідомила прес-служба ЦВК.

"Структурою нового ресурсу передбачено доступ до основних розділів інформації, які містилися і в попередній версії. Однак за набагато полегшеною процедурою пошуку. Так, окрім інформації про Комісію та її діяльність, користувачі зможуть знайти відповідні нормативні акти, дізнатися будь-яку інформацію про вибори, направити електронне звернення, тощо. Цьому сприятиме сучасний, адаптивний до всіх мобільних пристроїв інтерфейс сайту", - йдеться в повідомленні у вівторок.

"Запустити новий сайт ЦВК - це було одним із багатьох першочергових завдань нового складу Комісії в питанні комунікації з виборцями. Перед нами стояло завдання розробити просту структуру і зручну навігацію. А головне, зробити сайт адаптивним і врахувати всі побажання і пропозиції величезної кількості користувачів, які розуміли, що попередній сайт занадто застарілий для сучасного світу", - зазначила голова ЦВК Тетяна Сліпачук.

Новий сайт ЦВК був розроблений за підтримки Міжнародної фундації виборчих систем (IFES).

Сайт найближчим часом працюватиме в тестовому режимі.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ