Події

Пожежу на хімпідприємстві на Львівщині ліквідовано

Пожежу на хімпідприємстві "Ніка друк" у с. Чишках Пустомитівського району Львівської області ліквідовано, повідомляє прес-служба Головного управління ДСНС у Львівській області.

"Пожежу ліквідовано о 18:17", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося, двоє співробітників ТОВ "Ніка друк", що займається виробництвом хімічної продукції, постраждали внаслідок пожежі в одноповерховій складській будівлі на території підприємства, розташованого в с. Чишках Пустомитівського району Львівської області на вул. Лесі Українки, 53. Один із них відмовився від госпіталізації, іншого направили до лікарні.

Пожежа виникла о 13:48 в п'ятницю на території, де зберігалися легкозаймисті матеріали, після чого вогонь перекинувся на сусідню будівлю. Станом на 15:00 площа пожежі становила близько 2 тис. кв. м. О 15:44 пожежу було локалізовано на площі 2 тис. кв. м. Під час пожежі згоріли три легкових автомобілі та одна вантажівка.

Фахівці ДСНС провели сім вимірів повітря по периметру складів, де виникла пожежа, і не виявили гранично допустимої концентрації шкідливих речовин.

У ліквідації пожежі брали участь 114 співробітників ДСНС і 30 одиниць техніки. Причини пожежі у сума збитків встановлюються.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ