Події

У Запоріжжі нацгвардійці затримали чоловіка за домашнє насильство

У Вознесенівському районі (Запорізька обл.) Нацгвардійці затримали чоловіка, який здійснював домашнє насильство над своєю співмешканкою, повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ України (МВС).

"Чоловік-утікач затриманий, а постраждалій жінці надано першу медичну допомогу. Всіх учасників інциденту доставлено в Вознесенівське відділення поліції для встановлення обставин події", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, під час охорони громадського порядку в Вознесенівському районі Запоріжжя, наряд гвардійців військової частини 3033, який виконував завдання у складі автопатруля, отримав повідомлення про те, що з вікна одного з будинків кличе на допомогу жінка. Прибулі на місце події нацгвардійці побачили жінку, яка з вікна 4 поверху кликала на допомогу, а невідомий чоловік затягнув її назад до приміщення.

"З огляду на те, що життю і здоров'ю жінки ймовірно загрожувала небезпека, було прийнято рішення викликати пожежний автомобіль служби МНС щоб сходами дістатися до будинку, в якому перебувала жінка", - сказано в повідомленні.

Зазначається, що після прибуття спецавтомобіля, начальник гвардійського автопатруля і працівник служби порятунку почали підніматися сходами, однак зловмисник побачив це і переліз через балкон до сусіднього приміщення, яке виявилося згодом квартирою його батьків.

Постраждала з численними синцями на обличчі одразу ж відкрила двері, вибралася з квартири і повідомила, що співмешканець бив її, знущався і силою утримував у квартирі.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ