Події

Поліція розслідує обвалення моста в Харкові за двома статтями КК

Харківська поліція розпочала кримінальне провадження за фактом обвалення частини автомобільного моста від ринку "Лоск" в бік селища Пісочин.

"За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 367 (службова недбалість) і ч. 2 ст.275 (порушення правил, щодо безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд) Кримінального кодексу України. Санкціями статей передбачено покарання від 2 до 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю строком до 3 років", - повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції в Харківській області.

Як повідомлялося, в неділю вранці в Харкові обрушилася одна сторона мосту від ринку "Лоск" в сторону селища Пісочин. В результаті події ніхто не постраждав. Рух транспорту перекрито.

Державне агентство автомобільних доріг України ("Укравтодор") повідомило "Інтерфакс-Україна", що за попередніми даними аварійне руйнування частини шляхопроводу сталося через динамічний удар перевантаженої фури.

Транспортні потоки спрямовані іншою частиною Окружної - дорогою Київ-Харків - Довжанський.

На місці події працюють дорожники, мостовики, представники поліції.

За результатами обстеження буде прийнято рішення про відновлення або ділянки моста, або необхідності повної реконструкції мостової споруди.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ