Події

На Харківщині затримано 15 рейдерів, які напали на держпідприємство

Поліція затримала групу рейдерів, які напали на державне дослідне господарство в Харківській області, повідомляє прес-служба поліції Харківської області.

"20 серпня, група осіб намагалася зірвати роботу державного дослідного господарства, розташованого в селищі Червона Хвиля Великобурлуцького району. Невідомі в масках, імовірно зі зброєю, почали конфлікт з новим керівництвом підприємства, пошкодили автомобіль "Лексус" і зникли на трьох автомобілях з місця події", - йдеться в повідомленні, на офіційному сайті поліції Харківської області у вівторок ввечері.

Поліція запустила операцію "Перехоплення", в результаті якої через кілька годин зловмисники були затримані на території сусіднього району. Затриманим - від 21 до 42 років.

Затриманим найближчим часом буде оголошено підозру у вчиненні кримінального злочину за двома статтями Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід.

"Відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 (хуліганство) і ст. 356 (самоправство) Кримінального кодексу України. Всі особи затримані в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Чоловікам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 7 років", підсумували в поліції.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ