Події

Українська сторона у вівторок готова почати роботи з відновлення моста в "Станиці Луганській"

Українська сторона у вівторок готова демонтувати фортифікаційні споруди на ділянці розведення сил і засобів в районі "Станиці Луганської" і приступити до відновлення моста, повідомляє українська сторона Спільного центру з контролю і координації (УСЦКК).

"Зокрема, завтра, 20 серпня 2019 року, українська сторона готова почати демонтаж фортифікаційних споруд, розташованих у районі КПВВ "Станиця Луганська", і до початку робіт, безпосередньо, з відновлення зруйнованого моста", - йдеться в повідомленні СЦКК на сторінці прес- центру Операції об'єднаних сил (ООС) в Фейсбук у понеділок увечері.

Зазначається, що роботи будуть проводити в рамках виконання існуючих домовленостей з розведення сил і засобів на ділянці в районі "Станиці Луганської".

"Виконання українською стороною відповідних зобов'язань можливо тільки в разі дотримання збройними формуваннями Російської Федерації і їх найманців своїх зобов'язань з синхронного демонтажу фортифікаційних споруд і відновлювальних робіт на даній ділянці", - підкреслили в штабі Операції.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ