Події

На Харківщині попереджений збут контрафактних сигарет сумою понад мільйон грн

Харківська місцева прокуратура №1 спільно з співробітниками оперативно-розшукового управління Східного регіонального управління Держприкордонслужби України та оперативного управління ДФС України в області запобігли збуту майже 30 тис. пачок контрафактних сигарет.

"Тютюнові вироби невідомого походження були виявлені на складі однієї з всеукраїнських логістичних компаній міста під час санкціонованих судом обшуків", - повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.

За даними відомства, в ході обшуку були виявлені сигарети двох відомих брендів. На частині тютюнових виробів були акцизні марки, схожі на підроблені, тому прокуратура направила до суду клопотання про призначення відповідної експертизи. Інша частина сигарет взагалі була без акцизних марок.

За попередніми підрахунками загальна ринкова вартість контрафактної продукції становить понад 1 млн грн. Згідно з оперативною інформацією сигарети планувалося продавати в стихійних місцях торгівлі в Холодногірському районі Харкова.

Досудове розслідування розпочато за фактами незаконного виготовлення, зберігання, збуту або транспортування з метою збуту підакцизних товарів та умисного введення в обіг на ринку України небезпечної продукції (ст. Ст. 204, 227 КК України).

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ