Події

Екс-заступник глави АП Філатов прибув до Генпрокуратури

Колишній заступник глави Адміністрації президента України Олексій Філатов у понеділок прибув до Генеральної прокуратури України, причому стверджує, що не отримував повістки на допит.

"Я такого статусу (підозрюваного - ІФ) не маю. Ніхто мені повідомлення про підозру не вручав... Я прийшов сюди насправді у своїх адвокатських питаннях, а також розібратися з тим, що за бардак коїться в приміщеннях Генеральної прокуратури", - сказав Філатов журналістам біля Генпрокуратури.

Як повідомлялося, на понеділок, 12 серпня, екс-голову Національного банку України Валерію Гонтареву, екс-заступника глави Адміністрації президента України Олексія Філатова та співвласника інвестгрупи ICU Костянтина Стеценка було викликано до Генпрокуратури для повідомлення про підозру у справі про розкрадання 150 млн грн під час операції Аграрного фонду й одного з банків.

На сайті Генпрокуратури було розміщено відповідні повістки. Так, Філатова викликали для проведення допиту як підозрюваного у кримінальному провадженні №12013220540000400 (йдеться про так звану справу Курченка) від 31 січня 2013 року, а також для участі "в інших процесуальних і слідчих діях".

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ