Події

На Харківщині ліквідовано канал нелегальної міграції до РФ

Національна поліція спільно з Державною прикордонною службою під процесуальним керівництвом прокуратури Харківської області блокували діяльність групи, що займалася нелегальним переправленням людей з України на територію РФ.

"До складу злочинної групи увійшли п'ятеро осіб - громадянин РФ, два харків'янина і два жителі Луганської області. Встановлено, що учасники злочинної групи займались незаконним переправленням через державний кордон України поза межами пропуску нелегалів із території України до Російської Федерації та з Російської Федерації до України", - повідомляє відділ комунікацій Головного управління Нацполіції в Харківській області.

Членів групи було затримано під час організації та спроби незаконного переправлення через державний кордон України двох осіб. Їм оголошено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч.3 ст.332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ