Події

Керівники Генштабу ЗСУ та Нацгвардії Каліфорнії підписали Меморандум з військової співпраці на 2019-2021 роки

У вівторок, 30 липня, начальник Генерального штабу Збройних сил України генерал-лейтенант Руслан Хомчак провів робочу зустріч із генерал-ад'ютантом Національної гвардії штату Каліфорнія (США) генерал-майором Девідом Болдуїном, за підсумками якої сторони підписали Меморандум про взаєморозуміння між формуваннями з військової співпраці на 2019-2021 роки.

"За підсумками переговорів керівники Генерального штабу ЗС України та Національної гвардії штату Каліфорнія підписали Меморандум про взаєморозуміння між Міністерством оборони України та Національною гвардією штату Каліфорнія США з військової співпраці на 2019-2021 роки", - повідомляється у вівторок на сторінці Генштабу ЗСУ в соцмережі Facebook.

В інформації зазначається, що сторони обговорили питання поглиблення співпраці між ЗСУ та Нацгвардією Каліфорнії, подальші напрями й формати військового співробітництва, реалізацію спільних заходів.

"Ми високо цінуємо військову співпрацю з Національною гвардією штату Каліфорнія і дякуємо за постійну підтримку Збройних сил України у протидії агресії з боку Російської Федерації, зокрема за надану матеріально-технічну допомогу, організовані та проведені заходи щодо колективної та індивідуальної підготовки українських військовослужбовців", - сказав на зустрічі начальник Генштабу української армії.

У прес-службі Генштабу ЗСУ додали, що офіційний візит в Україну делегації Національної гвардії штату Каліфорнія США триває.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ