Події

Розслідування щодо глави поліції Дніпропетровщини знаходиться під особистим контролем Авакова

За фактом подій навколо дорожнього інциденту, що стався в 2018 році в Дніпропетровській області за участю водія голови обласної поліції Віталія Глуховері, розпочато службове розслідування, яке знаходиться під контролем міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, повідомляє прес-служба Національної поліції України.

"27 липня в засобах масової інформації з'явилося відео, що викликало резонанс у суспільстві. Докладні обставини події, яка мала місце в м Дніпро за участю водія керівника ГУНП в Дніпропетровській області будуть встановлені в ході службового розслідування", - йдеться в повідомленні на офіційному сайті Національної поліції України в суботу ввечері.

Як запевнили в Нацполіції, про хід перевірки та її результати громадськість та представники засобів масової інформації будуть сповіщені в найкоротші терміни.

"Для всебічної та об'єктивної перевірки хід розслідування перебуває під контролем міністра внутрішніх справ Арсена Авакова", - підсумували в відомстві.

Раніше президент України Володимир Зеленський зажадав негайного звільнення Глуховері з посади начальника Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області, а від співробітників ДБР об'єктивного розслідування.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ