Події

На Єфремова наділи електронний браслет - адвокат

До екс-голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександра Єфремова, який напередодні вийшов зі слідчого ізолятора в м. Старобільську (Луганська обл.), застосували електронний засіб контролю, повідомив його адвокат Євген Солодко.

"Так, після зміни запобіжного заходу і виходу із СІЗО браслет наділи", - сказав адвокат агентству "Інтерфакс-Україна" в четвер.

Як повідомлялося, 22 липня Київський апеляційний суд за клопотанням сторони захисту змінив запобіжний захід Єфремову з тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт. Єфремов вийшов із СІЗО вранці 24 липня.

Єфремова затримали за підозрою в посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України 30 липня 2016 року в аеропорту Києва. Йому також інкримінують підтримку самопроголошеної "ЛНР" і незаконне заволодіння майном "Луганськвугілля".

Єфремова обвинувачують в організації захоплення будівлі Луганської обласної державної адміністрації навесні 2014 року, в пособництві під час захоплення будівлі Управління Служби безпеки України в Луганській області, вчиненні умисних дій з метою зміни меж території та державного кордону України.

Йому також ставлять за провину організаційне та інше сприяння створенню і діяльності терористичної організації "Луганська народна республіка" і державну зраду.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ