Події

Кличко про справу ДБР стосовно нього: Абсолютно роздута нісенітниця

Міський голова Києва Віталій Кличко у відповідь на інформацію, що з'явилася в ЗМІ, про відкриття стосовно нього Державним бюро розслідувань (ДБР) кримінального провадження заявляє, що діє в правовому полі.

"Щодо інформації про кримінальне провадження ДБР стосовно моїх нібито якихось порушень. Абсолютно роздута нісенітниця!", - написав Кличко на своїй сторінці у Facebook у середу.

Він наголосив, що як мер столиці "діє виключно в правовому полі".

Кличко стверджує, що спочатку інформаційне "вкидання" зробив юрист - партнер колишнього заступника глави Адміністрації президента України часів Віктора Януковича Андрія Портнова, потім підключився сам Портнов: "Спочатку "вкинули" від юристки-партнерки Портнова. Не пішло. Тепер, з подачі вже самого Портнова, розповсюдили в ЗМІ брудну маніпуляцію".

"Андрій Портнов не може не знати, що ця "справа" лопне, як мильна булька. І інспірована вона тільки заради медіаефекту", - висловив упевненість міській голова Києва.

Він також звернувся до Портнова: "...чекайте відповіді від ДБР. Переконаний, розберуться швидко".

Раніше в ЗМІ з'явилася інформація про те, що Кличку вручено повістку на допит у ДБР у справі, що стосується земельних махінацій.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ