Події

Начальник митного поста на Чернігівщині затриманий під час отримання хабара

Військова прокуратура Центрального регіону затримала під час одержання неправомірної вигоди начальника митного поста на Чернігівщині, повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України

"Митник наживався на безперешкодному оформленні пиломатеріалів. При одержанні чергової частини хабара в розмірі 8 тис. грн. начальника митного поста "Сновськ" з посередником затримали співробітники військової прокуратури Центрального регіону України спільно з оперативниками Управління захисту економіки в Чернігівській області ДЗЕ Нацполіції і слідчими Київського теруправління ДБР", - йдеться в повідомленні, на офіційному сайті прокуратури Центрального регіону України в вівторок увечері.

Правоохоронці встановили, що з початку року начальнику митного поста іншими суб'єктами господарювання перераховано понад 200 тис. грн. Ці факти будуть перевірятися в ході досудового розслідування.

"Фігурантам готується письмове повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України та клопотання слідчого судді про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою і відсторонення від посади",- підсумували в прокуратурі.

Санкція статті передбачає від 5 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ