Події

Розенко: Зеленський повинен відсторонити главу Донецької ВЦА з посади на час розслідування обстрілу під Гранітним

Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко вважає, що голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко повинен бути негайно відсторонений президентом України Володимиром Зеленським з посади на час проведення розслідування.

"Вважаю, що голова Донецької ВЦА Павло Кириленко повинен бути негайно відсторонений президентом Володимиром Зеленським з посади на час проведення розслідування. А військова прокуратура негайно (повинна - ІФ) почати розслідування всіх фактів, що призвели до загибелі людей", - написав міністр на своїй сторінці в Фейсбук у середу ввечері.

Раніше, близько 15.00 в середу, поблизу південної околиці Гранітного (Донецька обл.) протитанковим ракетним комплексом бойовиків був уражений вантажний автомобіль КрАЗ одного з підрозділів ООС. У результаті попадання протитанкової керованої ракети в кузов вантажного автомобіля один військовослужбовець загинув, ще один отримав поранення середньої тяжкості і був евакуйований до одного з медичних закладів.

Під обстріл потрапив автомобіль з колони, в якій пересувався глава Донецької ВЦА Кириленко, проте ні він, ні автомобіль, в якому він пересувався, не постраждали.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ