Події

Автобус з українцями потрапив у ДТП у Польщі, 11 осіб госпіталізовано

Автобус з українськими реєстраційними номерами, що перевозив 35 пасажирів, з'їхав у глибокий кювет на трасі А4 біля с. Великі Янковиці Бжегського повіту Опольського воєводства Польщі в неділю, повідомляється на сайті польського телеканалу TVN24.

Як зазначається в повідомленні, внаслідок події 11 людей доправили в лікарні в Нісі, Ополі і Бжезі, в тому числі 7 - і 11-річні діти. Двох поранених забрали вертольоти повітряно-рятувальної служби. Травми постраждалих виявилися не важкими, їх життю нічого не загрожує.

Після 12 години представник Бжезької поліції Патриція Кашуба повідомила, що п'ять з 11 осіб вже залишили лікарні.

Загалом в автобусі їхало 37 громадян України: 35 пасажирів і два водії. Інцидент стався близько 6 ранку на 198 км траси А4 в напрямку Вроцлава.

"Після прибуття на місце поліції 50-річний водій зізнався, що заснув за кермом і прокинувся вже в кюветі, від удару автобуса об землю", - розповів черговий офіцер Бжегского повітового відділу поліції Кшиштоф Барабаш.

Інші пасажири доставлені в школу сусіднього с. Вільшанка, де вони перебуватимуть, доки перевізник не надасть інший автобус для того, щоб доставити їх до місця призначення.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ