Події

Заступник голови ОП на нараді з контрабанди: наверх більше заносити не треба, закінчилося

Заступник керівника Офісу президента України Олексій Гончарук на нараді з проблем контрабанди в Ужгороді наголосив, що нічого "наверх більше заносити не треба", слід кардинально поліпшити роботу відповідних органів.

"Обсяг контрабанди зростає з року в рік, а на паперах все добре. Це головні питання, які нас сьогодні цікавлять. Ми приїхали сюди сьогодні і один із сигналів, що всі разом хочемо до вас донести, що наверх більше заносити не треба, закінчилося", - сказав він на нараді керівників регіональних митниць за участю президента України Володимира Зеленського у суботу в Ужгороді.

Президент Зеленський доповнив Гончарука словами: "Ти так сказав неоднозначно, що можуть подумати, провозити треба, але нам не треба заносити. Ні, провозити не треба".

Гончарук зазначив, що на нещодавній великій зустрічі з бізнесом у Києві бізнесмени говорили, що контрабанда зростає. "Заходиш в Києві в якийсь магазин, а там брендові речі і все контрабанда. А береш офіційні документи у митників, прикордонників, і все добре, і з кожним днем дедалі "ефективніше" працюють наші державні органи", - вказав він.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ