Події

Закінчився п'ятирічний термін заборони на в'їзд до Криму Чубарову

Глава Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат фракції "Блок Петра Порошенка" Рефат Чубаров повідомив, що 5 липня виповнилося рівно п'ять років, як російська влада заборонила йому в'їзд до окупованого Криму.

"Сьогодні закінчується п'ятирічна "заборона" органів Росії, країни-окупанта, на мій в'їзд до Криму ... Здавалося б, можна поїхати додому, обійняти маму, близьких ... Але і тут російські окупанти вже підготувалися, заочно приговорили до арешту за нібито вчинення мною якихось "злочинів проти основ конституційного ладу і безпеки Російської держави", - написав Чубаров на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Він зазначив, що Росія "може стати демократичною, успішною, добросусідською".

"... Тільки в тому випадку, коли нинішні її правителі сядуть на лаву підсудних Міжнародного трибуналу для судового переслідування осіб, відповідальних за серйозні порушення міжнародного гуманітарного права, скоєних проти України з лютого 2014 року, а багато поневолених корінних народів РФ реалізують своє право на вільний розвиток поза диктату Москви", - додав глава Меджлісу кримських татар.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ