Події

ВР на позачерговому засіданні 11 липня розгляне законопроекти про посилення відповідальності за сексуальні злочини щодо дітей

Голова Верховної Ради Андрій Парубій підписав розпорядження щодо проведення 11 липня позачергового пленарного засідання парламенту (початок о 14:15).

Як повідомляє прес-служба апарату Верховної Ради, на вимогу 158 народних депутатів згідно зі ст. 19 регламенту парламенту Парубій підписав відповідне розпорядження.

На цьому засіданні буде розглянуто такі питання: проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення відповідальності за злочини, вчинені щодо малолітньої (малолітнього), неповнолітньої (неповнолітнього) та особи, яка не досягла статевої зрілості (№6449 від 16.05.2017); проект закону про внесення змін до деяких законів України щодо впровадження Єдиного реєстру осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої чи малолітнього, та посилення відповідальності за злочини, вчинені проти статевої свободи та статевої недоторканості малолітньої або малолітнього (№6607 від 21.06.2017).

Прес-служба також інформує, що 8 липня о 14:00 Парубій разом із народними депутатами Леонідом Ємцем та Олександром Черненком презентують проект Виборчого кодексу.

Як повідомлялося, в п’ятницю, 5 липня, Парубій запропонував ініціаторам позачергового пленарного засідання парламенту провести його наступного четверга, 11 липня, в проміжку між ранковим і вечірнім засіданнями. Він також розраховує, що цього дня на черговому пленарному засіданні депутати проголосують за Виборчий кодекс.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ