Події

ЦВК зареєструвала вже 264 кандидатів-мажоритарників для участі у виборах до ВР, зокрема 22 висунутих партіями

Центральна виборча комісія (ЦВК) зареєструвала ще 76 кандидатів у народні депутати України, які балотуються в одномандатних виборчих округах (ОВО), зокрема чотирьох висунутих партією.

Як повідомляє прес-служба ЦВК, на засіданні в п'ятницю комісія зареєструвала 72 кандидати у народні депутати України, які балотуються в ОВО у порядку самовисування.

Також ЦВК зареєструвала чотирьох кандидатів у народні депутати України, висунутих політичною партією "Правий сектор", у ОВО на позачергових виборах народних депутатів України від 21 липня 2019 року.

"Отже, сьогодні комісія зареєструвала 76 кандидатів у народні депутати України в одномандатних виборчих округах, зокрема: тих, які балотуються в порядку самовисування - 72, висунутих політичною партією - чотири", - зазначено в повідомленні.

Загалом станом на 14 червня в одномандатних виборчих округах зареєстровано 264 кандидати в народні депутати, зокрема: тих, які балотуються в порядку самовисування - 242, висунутих політичними партіями - 22 кандидати.

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ