Події

Кількість осіб, які отруїлися в ресторані у Львові, зросла до 55 осіб

Кількість осіб, які отруїлися в ресторані "Червона рута" у Львові, зросла до 55 осіб, повідомив департамент з питань цивільного захисту населення Львівської облдержадміністрації.

За даними департаменту, до лікарень почали звертатися клієнти ресторану, які відвідали його 9-10 червня. Отже, кількість відвідувачів ресторану "Червона рута", які звернулися по медичну допомогу, зросла до 55.

За даними департаменту, загалом госпіталізували 49 осіб, зокрема шістьох дітей. Наразі на лікуванні в лікарнях Львова і Нового Роздолу перебувають 47 осіб, із них п'ятеро дітей. Стан усіх постраждалих - середньої тяжкості.

За даними Львівської міськради, ресторан закритий, у його роботі виявлено порушення санітарного законодавства та технології приготування страв. Також власники дозволили привезти страви, приготовлені організаторами весілля.

"Виявлено дуже багато відхилень: брудний посуд, у всіх кулінарних виробах виявлено стафілокок і кишкову паличку", - цитує прес-служба Львівської міськради завідувачку Львівського міського відділення обласного лабораторного центру.

Як повідомлялося, у Львові з ознаками харчового отруєння по медичну допомогу звернулися 44 людини, які побували на весіллі в ресторані "Червона рута" 8 червня. З них госпіталізували 39 осіб.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ