Події

У Києві поліція розслідує обставини ДТП, в якій постраждали чотири людини і одна загинула

Київські правоохоронці розслідують обставини дорожньо-транспортної пригоди напередодні, 7 червня, близько 20:30, в якій загинула одна людина і четверо постраждали, інформує відділ комунікації Національної поліції Києва у Facebook.

"Дорожньо-транспортна пригода сталася 7 червня близько 20:30. Унаслідок аварії 24-річний водій загинув на місці події. Відомо, що він є громадянином іншої держави. Ще четверо пасажирів - дві дівчини і двоє юнаків віком від 21 до 27 років - зазнали травм різного ступеня тяжкості. Їх госпіталізували", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, правоохоронці призначили відповідні експертні дослідження з метою встановити причини аварії та швидкість, з якою рухався автомобіль

За інформацією поліції, водій не впорався з керуванням і виїхав за межі проїжджої частини і врізався в металевий відбійник, а потім у прибудову на парковці одного з торгових центрів.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортним засобом на термін до трьох років або без такого.

Ещ

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ