Події

У столиці до Дня Києва проведуть безкоштовні екскурсії

У Києві на честь Дня міста, який відзначається 26 травня, проведуть безкоштовні екскурсії столицею, повідомила прес-служба Київської міськдержадміністрації.

"Гільдія професійних екскурсоводів та гідів-перекладачів запрошує на безкоштовні екскурсії до Дня Києва, який відзначатимуть 26 травня. Проект подарує киянам і гостям міста можливість познайомитися з історією Києва, пройтись вулицями, скверами і парками столиці з кращими професійними гідами міста", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, на вибір пропонується сім екскурсій, зокрема, прогулянка "Від "Фараона" до "Рейтера" об 11: 00, прогулянка "Київські дворики" о 12:00, екскурсія "Володимирська гірка" о 15:00, екскурсія "Від Європейської площі до метро "Арсенальна" о 16:15, екскурсія "Вечірні вогні над Дніпром" о 17:15, екскурсія "Чарівні Липки" о 18:00, оглядова екскурсія містом (екскурсія німецькою мовою) о 18:00.

Також наголошується, що для безкоштовної участі необхідна попередня реєстрація за вказаним на сайті міськдержадміністрації телефоном або залишити коментар на сторінці в соцмережі Facebook.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ