Події

На столичній Оболоні стався вибух у квартирі, загинув чоловік

В Оболонському районі Києва стався вибух у квартирі багатоповерхового будинку на Вишгородській, унаслідок якого загинув 71-річний чоловік.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Києва, в середу близько 14:00 до чергової частини райуправління поліції надійшло повідомлення про вибух у квартирі на Вишгородській.

"Прибувши за названою адресою, співробітники поліції виявили у квартирі тіло власника з численними пораненнями. Загиблий - 71-річний місцевий житель, який під час вибуху сам перебував у квартирі", - зазначено в повідомленні.

Начальник відділення слідчого відділу Оболонського управління поліції Сергій Стась розповів, що потерпілий, за словами його дружини, останніми роками хворів і майже не виходив із дому. "Вранці його дружина пішла у своїх справах і зачинила двері, а в обід їй зателефонували правоохоронці й повідомили про пожежу в квартирі", - розповів С.Стась.

Рятувальники оглянули приміщення, а правоохоронці вилучили з місця фрагменти з метою визначення причини вибуху.

Тіло чоловіка направили на проведення судово-медичної експертизи.

Слідчий відділ поліції розпочав кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Після результатів експертизи можлива перекваліфікація цієї події.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ