Події

На Донбасі з півночі було п'ять обстрілів, загинув український військовий

Один український військовослужбовець загинув унаслідок обстрілу з боку незаконних збройних формувань у середу з півночі станом на 18.00, повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил у соцмережі Facebook.

"Унаслідок обстрілу один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув. На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються. Ситуація в районі проведення Операції об'єднаних сил залишається контрольованою", - йдеться у звіті.

Бойовики порушили режим припинення вогню від початку доби п'ять разів, використовуючи гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Всі обстріли відбулися в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" в Донецькій області.

Бойовики обстріляли позиції об'єднаних сил поблизу м. Мар'їнка з гранатометів різних систем, двічі - біля с. Павлопіль Волноваського району з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, біля с. Лебединське Волноваського району - з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів, поблизу сел. Опитне Ясинуватського району - з ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Як повідомлялося, бойовики двічі обстріляли позиції ООС ще станом на 7.00 середи, тоді й загинув військовослужбовець.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ