Події

Правоохоронці затримали винуватицю "вибуху" в підземному переході на вул. Басейній у Києві

Правоохоронці затримали 31-річну киянку, яка в понеділок, 6 травня, влаштувала підпал особистих речей у підземному переході в центрі Києва, що призвело до хлопка, сприйнятого свідками, як вибух, повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

За даними правоохоронців, в результаті події ніхто не постраждав. На місці працюють слідчо-оперативна група та вибухотехніки.

"До чергової частини Печерського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Басейній прогримів вибух... Камери зафіксували, як жінка зайшла в перехід і розлила невідому суміш, а потім підпалила її... Жінка підпалила пакет з особистими речами. Звук нібито "вибуху", який почули свідки події, - це хлопок внаслідок загоряння флакона аерозольного дезодоранту, який був серед інших речей", - розповіли в поліції.

Під час проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу правопорушниці, нею виявилася 31-річна місцева мешканка; її затримано, наразі з нею спілкуються слідчі. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до семи років позбавлення волі.

Раніше поліція повідомила про вибух на вул. Басейній у центрі Києва та розшук жінки, яка, судячи із записів відеокамер, причетна до інциденту. У результаті події ніхто не постраждав.

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ