Події

Митрополит Епіфаній привітав архієпископа Святослава з Днем народження, подякував йому за підтримку дружніх взаємин між ПЦУ і УГКЦ

Предстоятель Православної церкви України (ПЦУ) митрополит Київський і Всієї України Епіфаній привітав главу Української греко-католицької церкви (УГКЦ) верховного архієпископа Києво-Галицького Святослава (Шевчука) з Днем народження і подякував йому за підтримку дружніх взаємин між Церквами.

"Ваше Блаженство! Блаженніший Святослав (Шевчук), сердечно вітаю Вас з днем народження! Справа служіння Богу надзвичайно відповідальне, і Ви гідно працюєте, здійснюючи покладені на Вас високі обов'язки глави Української греко-католицької церкви", - йдеться в привітанні, опублікованому на сторінці митрополита Епіфанія в соцмережі Фейсбук у неділю.

Предстоятель ПЦУ подякував главі УГКЦ за підтримку дружніх взаємин між обома Церквами і за непохитну патріотичну позицію.

"Сподіваюся, що наші відносини і надалі залишатимуться такими ж добрими і доброчинними. Нехай Всемилостивий Господь обдарує Вас міцним здоров'ям, довголіттям, духовною радістю і невичерпним натхненням", - написав митрополит Епіфаній.

Глава Української греко-католицької церкви Верховний архієпископ Києво-Галицький Святослав (Шевчук) 5 травня святкує день народження. Главі УГКЦ виповнюється 49 років.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ