Події

Двоє українських військових поранені на Донбасі в середу

Двоє українських військовослужбовців отримали поранення внаслідок обстрілу з боку незаконних збройних формувань у середу, 1 травня, з початку доби станом на 18:00, повідомляється на сторінці Операції об'єднаних сил у соцмережі Facebook.

"З початку доби ворог шість разів порушив режим припинення вогню ... Внаслідок обстрілу двоє військовослужбовців Об'єднаних сил отримали поранення. На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються. Ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишається контрольованою", - повідомляється в зведенні.

Бойовики вели вогонь по позиціях українських підрозділів з 120 і 82 мм мінометів, станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Всі обстріли зафіксовані в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" у Донецькій області.

Незаконні збройні формування обстріляли позиції українських військових двічі, зі 120 і 82-мм мінометів - у сел. Піски Ясинуватського району, зі станкових протитанкових гранатометів - біля смт Новотроїцьке Волноваського району, двічі з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї - поблизу Лебединського і Миколаївки, зі стрілецької зброї - у с.Гранітне Волноваського району.

 

 

Реклама
Реклама

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

ОСТАННЄ